Uw voordeel

Door te zorgen dat u uw controleframework ook transparant krijgt en dit alles ondersteund door de juiste tools en technieken, bespaart u veel geld.

Het doorvoeren van een geautomatiseerde aanpak van identity and access management zorgt er bijvoorbeeld voor dat u aanzienlijk bespaart op uw FTE’s. Want daar waar men nu allerlei mails naar iedereen moet sturen en veel mensen op een handmatige wijze steeds weer aan het zorgen zijn dat mensen toegangsrechten krijgen, zorgt u met de juiste toolset rondom accessrights voor een geautomatiseerde, herbruikbare aanpak.

Dat scheelt niet alleen in aantal FTE’s omdat er minder mensen betrokken zijn bij de realisatie van autorisaties in allerlei bronsystemen, maar ook tijd omdat het genereren van toegangsrechten (veroorzaakt door de vele ‘handoff’s’ die nu plaatsvinden) minder doorlooptijd kost.

Daarnaast weet u dat uw organisatie continu ‘in control’ is, omdat er een assessment loop in de organisatie is. Iemand die zich bezighoudt met de controle op..Want daarmee weet u zeker dat u voldoet aan wet- en regelgeving.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over schade ten gevolge van het niet voldoen aan wettelijk gestelde regels. En ook imagoschade ten gevolge hiervan is niet aan de orde. Want stelt u zich eens voor dat uw bedrijf slecht in het nieuws komt omdat uw bedrijf niet kan aantonen te voldoen aan wet- en regelgeving. De schade is dan niet te overzien.

Dus door te zorgen dat u alles onder controle heeft, slaat u twee vliegen in één klap. U kunt u tijd weer besteden aan het primaire proces binnen uw organisatie en u bespaart ook nog eens flink op uw beheerskosten. Bijkomend voordeel is dat uw controller begrijpt dat een belangrijk onderdeel van zijn of haar functie weer op de voorgrond komt. En hij of zij kan daar een belangrijk onderdeel van uitmaken. Een onderdeel die hij of zij traditioneel in zijn of haar werkpakket heeft zitten. Namelijk het controleren van de uitvoering van het controleraamwerk binnen uw organisatie

Want de controller is niet alleen de boekhouder die zorgt dat de cijfers aan het einde van de maand juist aan het management team gerapporteerd worden. Hij of zij is ook degene die binnen de organisatie uw ogen en oren zijn aangaande het compliant zijn van uw organisatie. Hij of zij zorgt dat uw organisatie blijvend voldoet aan alle wetten en regels die voor uw organisatie van toepassing zijn.

En dat levert u veel op.