Nieuws

01 januari 2008

De oliebollen zijn op. Het vuurwerk afgestoken. De goede voornemens zijn ingegaan. Vandaag zijn we aan het nieuwe jaar begonnen. Wij wensen iedereen voorspoed, gezondheid, geluk en liefde toe en zakelijk wensen wij dat u uw gestelde ambitie voor 2008 mag halen. En als wij daarbij kunnen helpen, doen wij dat graag.

Questron wenst u het beste jaar ooit…

29 december 2007

Vandaag is de dag dat we de nieuwe site van Questron lanceren. Een belangrijke mijlpaal! Questron denkt daarmee een nieuwe stap te zetten in haar verdere ambitie: Een bedrijf zijn dat ervoor zorgt dat de organisatie onder controle is. Uw organisatie blijvend compliant, door te zorgen dat de interne controle (AO/IC) binnen uw organisatie gebruikt wordt als uitgangspunt. Want u heeft het allemaal in huis! Uw controller staat te popelen om te zorgen dat hij vanuit zijn of haar professie laat zien dat hij een echte controller is.

Geen veredelde boekhouder, die uitsluitend op de cijfers let, maar een adviseur van de directie, die ervoor zorgt dat uw organisatie altijd voldoet aan alle in- en extern opgelegde controlemaatregelen waaraan uw organisatie op enig moment moet voldoen. Continu en op een juiste manier ingebed in uw organisatie.

15 oktober 2007

Om te zorgen dat we nog beter aan de wensen van de klant kunnen voldoen, hebben wij besloten onze dienstverlening verder te verdiepen. Questron zal zich verder toe gaan leggen op het compliance vlak. Wij gaan ervoor zorgen dat onze klanten hun organisatie blijvend onder controle hebben.