Actuele aanvragen:

Wil je reageren op een van deze aanvragen?

Bel ons dan meteen op het nummer rechtsonder.

Q08.0001: Financieel Consultant

Branche:

Zakelijke dienstverlening/ FinanciŽle instelling

Regio/plaats:

Gelderland

Functie:

Financieel consultant

Duur:

3 maanden+

Startdatum:

Asap

Omschrijving:

Ben je uitgekeken op het uitvoerende financieel/administratieve werk, Salaris administratie en jaarekeningen? Kom dan met Questron organisaties helpen met het doorvoeren van en risicovrije financiŽle huishouding: Help onze opdrachtgevers als Questron Consultant!

Heb je een afgeronde opleiding bedrijfskunde of economie op minimaal HBO niveau en heb je meer dan drie jaar relevante werkervaring! Wil je binnen je vakgebied de vrijheid en de afwisseling van gedetacheerd werken? MELD JE AAN.

Q08.0002: Senior Financieel Consultant

Branche:

Bank / Verzekering / FinanciŽle instelling

Regio/plaats:

Nederland

Functie:

Senior Controller

Duur:

6 maanden+

Startdatum:

ASAP

Omschrijving:

Geef je al jaren leiding aan een afdeling voor het financieel/administratieve werk, Salaris administratie en jaarrekeningen? Haal dan nu het maximale rendement uit je kennis en ervaring en stel die beschikbaar als leidinggevende consultant. Jij kunt op project- of detacheringsbasis bij onze opdrachtgevers een kwaliteitsimpuls geven

Je hebt niet alleen een afgeronde HBO/WO opleiding afgerond in dit vakgebied, maar je kent ook het klappen van de zweep en hebt visie voor de toekomst. LATEN WE TOT EEN GESPREK KOMEN.